Zakelijk bloemen bestellen

RozenRo, voorheen Bloemisterij De Drie Lelies levert in de omgeving Puttershoek en 's Gravendeel en is aangesloten bij FloraNL. Als lokale bloemist behouden wij onze eigen identiteit. Voor zakelijke klanten is een speciale inlog mogelijk. Met dit account kan op factuur worden besteld en de boeketten worden via het landelijke bloemistennetwerk FloraNL in heel Nederland worden bezorgd.

Wat is FloraNL?

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen we een netwerk van bloemisten die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL. Aangesloten bloemisten van FloraNL hebben bovendien de collectieve afspraak om zich aantoonbaar duurzaam te certificeren. 

Als lokale vakbloemist aangesloten bij FloraNL behouden wij bovendien onze eigen identiteit. Op die manier blijven we kwalitatief vakwerk leveren zoals u van ons kunt verwachten. Via het landelijke FloraNL-netwerk verzorgen wij in heel Nederland uw bloemwerk. Elke lokale bloemist krijgt daarvoor een eerlijke prijs. Leveringen zijn zelfs wereldwijd mogelijk via lokale partners in het buitenland.

Vraag gratis account aan

Bloemen en cadeau's op factuur

Via ons online bestelsysteem MijnFloraNL bestelt u eenvoudig bloemen en cadeau's voor uw bedrijf, collega’s of relaties. Laat het bloemwerk bezorgen op een locatie naar keuze of haal het af in onze winkel. Met meerdere bestellers ziet u overzichtelijk wie welke bestelling heeft geplaatst. Via de track & trace houdt u gemakkelijk de status van bestellingen bij. Facturen kunnen worden gespecificeerd en gesplitst op kostenplaats, besteller, inkoop- of PO-nummer, afdeling of per order. OCI-koppelingen met uw persoonlijke inkoopprogramma zijn ook mogelijk.

 


Bezorging van zakelijke bestellingen in heel Nederland

Voordelen van het online bestelsysteem

  • Orders zelf kunnen volgen, terugzoeken, wijzigen en annuleren
  • Eigen bedrijfslogo op kaartje in heel Nederland
  • Optie voor assortiment op maat
  • Digitale factuur, volledig naar wens in te richten
  • Eén inlogaccount te koppelen aan meerdere organisaties
  • Ook andere geschenken, zoals fruitmanden, te bestellen

Inloggen MijnFloraNL

Orderbestel- en verwerkingsproces

Voordelen van zakelijk bloemen bestellen bij uw lokale vakbloemist

  • Snel leveren van bloemwerk door heel Nederland en in het buitenland
  • Landelijk netwerk bloemisten met intentie zich duurzaam te certificeren
  • Online bestelomgeving met o.a. track & trace, logo op boeketkaartje en verzamelfactuur op maat
  • Bestellen mogelijk in de handige BloemenboxX met logo en persoonlijke boodschapGa voor meer informatie naar floranl.nl